Om digilege

Digilege.no er Norges første digitale helsesenter og ble startet av en gruppe leger høsten 2016. Vi ønsket å bruke eksisterende teknologi for å løse konkrete og reelle helseproblemer. Vi gjør helsetjenester enklere, bedre og mer tilgjengelig ved å kombinere den nyeste teknologien med kunnskapsrike og motiverte leger. Vårt mål er å gi Norges befolkning et lykkeligere liv med bedre helse.

Som om ikke det er vanskelig nok å ha en utfordring med helsen, bør ikke saken gjøres vanskeligere av ventetid og lang reisevei til fastlegen når saken kan løses like godt hjemmefra. For mange av oss kan det være vanskelig, upraktisk og kostbart å få tilgang til helsetjenester. Uansett hvor vi bor, har de fleste av oss en mobiltelefon eller pc tilgjengelig. Med vår tjeneste har du helsehjelpen så og si i lommen!

Alle legene som arbeider hos oss har erfaring fra norsk helsevesen. Vi jobber til vanlig som fastleger, på sykehus eller i andre deler av helsevesenet. Alle snakker flytende norsk og har medisinutdannelse fra Norge eller Danmark.

Digilege.no drives av Digilege AS (Org.nr. 918 022 988), som er registrert i Foretaksregisteret.