Vårt tilbud

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tilbyr hjelp til problemstillinger listet under "Dette behandler vi". Vi tilbyr ikke resepter på antibiotika, sovemedisiner, smertestillende eller beroligende medisiner. Vi tilbyr ikke sykemelding. Vi tilbyr ikke fraværstattester til elever i videregående skole.

Ved å bestille videokonsultasjon hos Digilege bekrefter du å ha satt deg inn i "Dette behandler vi" og "Slik fungerer det".

Avbestilling / ikke møtt

Dersom timen ikke passer må du avbestille på epost: kontakt@digilege.no. Timen må avbestilles minst 8 timer før, og du vil da få refundert hele beløpet du har betalt.

Dersom du ikke møter til en bestilt time har du ikke rett til refusjon av betalt beløp. Du kan bestille ny time, men du må da betale full pris for denne.

Juridisk/Personvern

Vår tjeneste er underlagt norsk lovgiving, herunder lovgivning og andre rettslige rammebetingelser innen personvern, helse og opphavsrett. Vår tjeneste tilfredsstiller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten («Normen»).  Vi forholder oss til kravene i EUs personvernforordning (GDPR – General Data Protection Regulation). Alle spørsmål som eventuelt måtte oppstå i tilknytning til innhold og bruk av sidene, reguleres av norsk rett.

I forbindelse med din videokonsultasjonen vil det lagres personopplysninger om deg som bruker. Følgende opplysninger vil bli registrert: Navn, adresse, epost, mobiltelefonnummer og fødselsnummer. Opplysningene er nødvendige for at våre leger skal kunne oppfylle sin journalplikt og for at vi skal kunne komme i kontakt med deg ved behov. Vi behandler alle opplysninger i samsvar med personopplysningsloven.

Dersom du ønsker å få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, eller ønsker å få slettet dine personopplysninger, skal du sende oss en mail på kontakt@digilege.no. Hvis du har andre spørsmål eller bekymringer om personvern, kan du kontakte oss på samme måte.

Vi benytter den anerkjente betalingsleverandøren Stripe. Det lagres ingen kredittkortinformasjon på våre sider. For innsyn i Stripe sine personvernregler, klikk her.

For timebestilling benytter vi tjenesten MakePlans. For innsyn i MakePlans sine vilkår og personvernregler, klikk her.

Ved å bestille time på våre nettsider og benytte deg av våre tjenester, samtykker du til vilkårene på denne siden.

Digilege AS er ikke ansvarlig for feil og mangler i informasjon fra helsepersonell, eller i rutiner og prosesser tilhørende helsepersonell, for eksempel behandling eller hvordan helsepersonell følger opp pasientoppgaver. Dette er et forhold mellom deg og din behandler.

Digilege AS er eier av nettstedet, og innehar eierskap, opphavsrett, varemerker og alle andre immaterielle rettigheter knyttet til nettstedet, samt produktene og tjenestene omtalt på nettstedet – med mindre slike rettigheter tilhører en tredjepart.