Slik fungerer det 

Medical Doctor Blue.png

Sett deg inn i vårt tilbud

Vi har en rekke dyktige leger som jobber hos oss. Kontroller at vi tilbyr hjelp til nettopp ditt problem før du bestiller time. Se hvilke problemstillinger vi behandler under "Dette behandler vi" i menyen øverst på siden.

Today Blue.png

Bestill time

Du bestiller time via våre nettsider. Når du har bestilt time vil du få tilsendt en epost med mer informasjon om fremgangsmåte og en link til nettsiden der du skal møte legen.

Under Computer Blue.png

Møt legen

Legetimen foregår som en privat videokonferanse mellom deg og legen. Legen vil registrere deg med navn, fødselsnummer og adresse i vårt journalsystem. Deretter presenterer du din agenda og legen vil hjelpe deg etter beste evne - akkurat som hos fastlegen! 

Videotjeneste

Vi bruker Confrere som vår videotjenesteleverandør. Confrere er en norsk tjeneste. Det er ikke nødvendig med registrering eller nedlastning. Tjenesten er kryptert og ingen informasjon lagres på internett.

Systemkrav

  • Vi anbefaler at du bruker PC/Mac og hodetelefoner under konsultasjonen. Mobil eller nettbrett kan være et alternativ. 

Betaling 

Du betaler med Visa/Mastercard når du bestiller timen. Vi bruker den anerkjente betalingsleverandøren Stripe. Det lagres ingen kredittkortinformasjon på våre sider.

Avbestilling / ikke møtt

Dersom timen ikke passer må du avbestille på epost: kontakt@digilege.no. Timen må avbestilles minst 8 timer før, og du vil da få refundert hele beløpet du har betalt.

Dersom du ikke møter til en bestilt time har du ikke rett til refusjon av betalt beløp. Du kan bestille ny time, men du må da betale full pris for denne.

Resepter

Legen kan sende elektroniske resepter (e-resept) direkte til apoteket.